Wat je moet weten over pijplassen

Je staat er misschien niet bij stil, maar over heel de wereld liggen flink wat pijpleidingen. Sommige pijpleidingen bestrijken wel honderden kilometers. Denk maar eens aan olie dat in het Midden-Oosten in landen van A naar B wordt verplaatst. Of leidingen die op de zeebodem liggen. Deze pijpleidingen komen niet zomaar tot stand. Er wordt een beroep gedaan op pijplassen. Door middel van pijplassen worden pijpleidingen aan elkaar gelast. Dat gaat niet zomaar, daar gaat een heel proces aan vooraf. In dit artikel gaan we jou het een en ander vertellen over pijplassen.

 

Over pijplassen

Pijplassen is een vaardigheid op zich en vereist een zorgvuldige voorbereiding. Pijplassen wordt in vaktermen ook wel pipe welding of automatic pipe welding genoemd. Dit kan alleen door ervaren en goed opgeleide professionals. Dit komt mede door de vaak moeilijke en extreme arbeidsomstandigheden en de constante kwaliteit die vereist is. De oplossingen bieden zelfs werknemers zonder geavanceerde training de mogelijkheid om hun automatische lasmachines te besturen en uitstekende lasnaden te produceren met een hoge productiviteit. Hiervoor bieden wij op locatie een geschikte automatische pijplastraining aan.

 

Voordelen om te kiezen voor een ervaren bedrijf in pijplassen

Heb je een opdracht op het gebied van pijplassen? Dan doe je er goed aan om te kiezen voor een ervaren bedrijf. Hieronder hebben we uitgeschreven waarom je moet kieen voor een ervaren bedrijf.

 

  • Het totaalpakket wordt aangeboden
  • Van advies tot implementatie
  • 1 contactpunt voor pijplasprojecten
  • Tijdsbesparing en hoog rendement
  • Veel ervaring (ook complexe projecten)

 

 

Author: admin

Share This Post On