Waarom een automatische Hekopener

Als alles rondom je nieuwe omheining afgerond en geregeld is, blijft er nog één belangrijke vraag over: kies ik voor een automatische hekopener of voor een handmatige hekopener? Om u bij deze keuze te helpen, bespreken wij graag de voordelen van een automatisch of elektronisch systeem.

 

Gebruiksvriendelijk

Een automatische hekopener is erg gebruiksvriendelijk. Via een afstandsbediening, toetsenbord of sensor wordt de poort voor u geopend; zonder dat u deze verder hoeft te bedienen of hiervoor hoeft uit te stappen. Het maakt hierbij niet uit of het gaat om een schuifsysteem of een draaisysteem. Met een simpele druk op de knop zal de poort zich hierna achter u weer sluiten. U heeft er verder geen omkijken meer naar.

 

Zeker voor bredere poorten is een automatische hekopener een goede keuze. Het verbeterd zowel de gebruiksvriendelijkheid als de veiligheid van brede poorten. U hoeft geen zware hekken meer te openen en anderen kunnen er niet zo snel meer in komen.

 

Veiligheid

Een elektronische poort zit goed bevestigd, waardoor men er niet zomaar omheen kan lopen. Bovendien beschermd een goed en stevig hek tegen inbraak. Een elektronische poort is niet zo eenvoudig open te krijgen als een handmatige poort. Zowel voor privébezit als voor bedrijfsruimtes is het een goede manier van beveiliging, aangezien u precies weet wie het terrein betreed en wie het verlaat.

 

Plaatsing

Als u een nieuwe poort wilt of uw bestaande poort wilt laten automatiseren, kunt u ervoor kiezen om deze zelf te plaatsen of deze te laten plaatsen. Bij het laten plaatsen wordt alles geregeld, zowel het plaatsen van de poort als het aansluiten van de elektra zodat de automatische hekopener meteen naar behoren werkt.

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *