Stoere lampen voor een stoere inrichting

Industriële lampen horen bij een bijzonder type inrichting die tegenwoordig ontzettend populair is. De vintage lampen die u op onze website vindt, zijn perfect voor een stoere, retro inrichting in een fabrieksstijl. In ons assortiment vindt u vintage lampen, fabriekslampen, retro lampen en nog veel meer stoere lampen.

 

stoere-lampen

Retro lampen en vintage lampen erg populair

De afgelopen dagen zijn retro lampen en vintage lampen zeer populair, net als de look die ‘fabriekslampen’ wordt genoemd. Hierbij gaat het om stoere lampen die doen denken aan de rauwe, industriële look die bij een fabriek hoort.

Met onze stoere lampen kunt u allerlei kanten op. Denkt u bijvoorbeeld eens aan een industriële wandlamp naast de televisie in de woonkamer, mooie vintage lampen boven de eettafel, professioneel ogende fabriekslampen in de keuken of prachtige retro lampen in uw slaapkamer.

Gehele huis inrichten in de industriële look

U kunt uw gehele huis inrichten in de industriële look die tegenwoordig zo populair is, maar ook met een enkele industriële wandlamp geeft u de hele ruimte al een stoere indruk en een retro look. Kijk in ons assortiment on der ‘wandlamp industrieel’ voor een categorie vol retro lampen die uw ruimte op kunnen fleuren en een vintage sfeertje kunnen geven. Een wandlamp industrieel is een veelzijdige lamp die u in uw woonkamer, slaapkamer of keuken kunt hangen, maar die ook in uw garage – waar het nog meer doet denken aan fabriekslampen – heel goed past.

Industriele wandlamp in verschillende vormen

De industriële wandlamp is dan ook één van de mooiste lampen die wij in ons assortiment hebben. Als u nog twijfelt wat voor sfeer u met uw verlichting aan uw kamer wil toekennen, raden wij altijd de wandlamp industrieel aan – een veelzijdige, stoere lamp waarmee u veel kanten op kunt. Onze industriële wandlamp is in allerlei variaties te krijgen, dus wat voor inrichting u ook heeft, een wandlamp industrieel past er altijd tussen!

Ons assortiment bevat hangende stoere lampen voor aan het plafond voor boven de eet- of salontafel, grote stoere lampen voor naast een zitstoel of voor in een werkkamer om net wat beter te kunnen lezen in de avonduren, en natuurlijk kleinere staande lampen voor op een bureau of tafel om bijvoorbeeld uw laptop te verlichten.

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *