De zaak verbouwen? Hier zijn een aantal van onze tips

Als je de boel wilt gaan verbouwen en verfrissen zijn er een aantal punten die je zou kunnen doen. Eén ervan is een gevelbord, doosletters of spanreclame aan de gevel maken. Het is maar op welke manier jij wilt dat je pand zichtbaar wordt voor anderen. 

Verbouwen, wil je goed aanpakken

Een pand verbouwen is niet iets wat je zomaar even doet. Je wilt toch zeker wel goed te werk gaan voor het juiste resultaat. Daarbij wil je rekening houden met het feit dat klanten weten waar je bedrijf zit. Je kunt dat natuurlijk op verschillende manieren duidelijk maken. Je kunt dit doen door doosletters, spanframes maar ook door gevelborden.

Gevelborden voor jouw onderneming

Wanneer jij je onderneming graag zichtbaar wilt maken op ooghoogte maar ook het logo van je onderneming onder de aandacht wilt brengen is een gevelbord een prima idee. Een gevelbord is over het algemeen wat vaker kleiner en wordt dan ook vaak gebruikt bij de ingang van een onderneming. Het gevelbord is dan niet alleen om het zichtbaar te maken, naamsbekendheid te creëren maar je heet de klant welkom en wijst de weg. En om ook nog niet te vergeten, het geef jouw onderneming een professionele uitstraling die ook nog eens exclusief is. Een gevelbord valt vaak onder de reclame borden. Dit komt ook omdat het reclame voor je onderneming geeft.

Het ontwerp van de gevelborden

De gevelborden kunnen natuurlijk in een formaat gemaakt worden die ook goed past bij de gevel van je onderneming. Het is ook zeker mogelijk om samen te gaan zitten voor het ontwerp van het gevelbord. Bij Martini reclamemakers is de klant altijd koning! Daarvoor hebben we natuurlijk ook de nodige voorbeelden die bekeken kunnen worden. Zie hier meer voorbeelden van gevelborden. Mooiste is natuurlijk dat je ook echt je eigen logo op het gevelbord zet. Dit is herkenbaar voor de trouwe klanten maar ook het steeds weerzien van het logo geeft herkenning. Hierdoor komen klanten sneller bij de onderneming terecht zodat er ook weer nieuwe frisse klanten komen. De gevelborden zijn er in verschillende soorten materiaal.

Author: admin

Share This Post On