Beton Polijsten

Betonvloer polijsten populair?

Behalve het polijsten van een natuurstenen vloer is het de laatste jaren ook steeds meer in trek om betonvloeren te polijsten. De resultaten zijn letterlijk schitterend, of in ieder geval glanzend te noemen. Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun betonvloer te laten polijsten. Daarbij zijn factoren als duurzaamheid en prestatie van belang.

Betonvloer polijsten als alternatief.

Gepolijst beton is hard op weg om de ultieme waxvrije vloer te worden. Dankzij de recente vooruitgang van polijst-apparatuur en technieken, zijn gespecialiseerde vloerbedrijven nu zeer bedreven in het slijpen van betonnen vloeren, nieuw of oud. Het beton heeft dan een hoogglans afwerking die nooit was of coatings nodig heeft. Het is geen wonder dat steeds meer winkels, magazijnen en kantoren kiezen voor gepolijste betonnen vloeren als alternatief voor marmer, graniet, tegels, linoleum, of bekleed beton. Ook veel huiseigenaren zijn over de streep door de aantrekkingskracht van deze glimmende vloeren, die kan worden gekleurd om de look van gepolijste steen te repliceren.

Van zijdeglans tot hoogglans.

Wees ervan bewust dat een betonvloer polijsten een grote mate van expertise vereist. Bovendien wordt er gebruik gemaakt van gepecialiseerde heavy-duty polijstmachines die zijn uitgerust met diamant geƔmpregneerde schijven. Op die manier wordt de beton vloer geslepen om tot de door u gewenste graad van glans te komen. Gezien de investeringen in de apparatuur en de vaardigheid die is vereist, is een betonvloer slijpen zeker niet een project voor de doe-het-zelver. U kunt dus beter een professional inhuren om het werk te laten doen. Alleen op die manier bent u verzekert van kwaliteit.

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *