Bedrukte BIC aanstekers als perfect relatiegeschenk

Aanstekers van het Franse merk BIC zijn al tientallen jaren een begrip in de wereld. Ze zijn leverbaar in vele kleuren en je kan er door middel van zeefdruk prachtige opdrukken op laten maken. BIC aanstekers zijn bovendien heel veilig en gaan lang mee. Door zo’n mooi product te voorzien van jouw logo wordt de impact van je relatiegeschenk veel groter. Vanwege de goede kwaliteit en lange levensduur van de BIC aanstekers is de kans groot, dat deze aanstekers nog jarenlang worden gebruikt. Ze worden door de opdruk al die tijd gerelateerd aan jouw bedrijf.

Veilig te gebruiken

Er zijn veel bedrijven die aanstekers leveren. Die moeten voldoen aan strenge eisen ten aanzien van de veiligheid. Ze moeten bestand zijn tegen vallen op een harde vloer en er mogen geen ongelukken gebeuren als ze erg heet worden. Bij BIC aanstekers hoef je je daar geen zorgen over te maken. Wat deze aanstekers extra handig maakt is, dat je de maximale hoogte van de vlam kunt instellen. BIC aanstekers hebben een unieke vorm en ze zijn leverbaar in ongeveer 20 opvallende kleuren. Kijk hier hoe je het uiterlijk van zo’n aansteker kunt afstemmen op jouw bedrijf.

Unieke opdruk

Het bedrukken van een BIC aansteker gebeurt door middel van een zeefdruktechniek. Dat betekent dat je kunt kiezen voor 1 tot maximaal 4 kleuren. De kwaliteit van de opdruk is prima, waardoor de opdruk niet alleen zeer scherp is, maar ook jarenlang op de aansteker blijft zitten. Bijzonder is, dat je niet alleen een opdruk op één van de zijkanten van de aansteker kunt laten aanbrengen. Het is ook mogelijk om een opdruk op de volledige omtrek van de aansteker te zetten. Daardoor zijn de mogelijkheden onuitputtelijk.

Advies op maat

Wie BIC aanstekers wil laten bedrukken en niet precies weet welke opties voor zijn bedrijf het beste werken, kan advies vragen aan de klantenservice. Je krijgt dan maatwerk ondersteuning bij het kiezen van een ontwerp, de kleuren en de technische mogelijkheden. Uiteindelijk is het immers de bedoeling dat je aan je klanten een relatiegeschenk cadeau geeft dat volledig aan je wensen voldoet.

Author: admin

Share This Post On